26 Mart 2012 Pazartesi

Siz okudunuz bırakın başkaları da okusun

Okuduğum kitaplar kütüphanemde boşu boşuna duruyordu bir kısmını ayırıp Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine vermeye karar verdim.Ayırdıklarım 180 tane oldu yarında devam edeceğim kitaplarımı elden geçirmeye haydi arkadaşlar benden bu kadar çıktıysa hep birlikte yaparsak kaç tane kitap toplanır.Sizlerde okuduğunuz kütüphanenizi bekleyen kitapları Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine verin.


7 yorum:

  1. Ben de ileride kendime ait bir kütüphanem olsun hayaliyle yaşıyordum hep. Sonra bir gün çok fena dank etti. Ben kütüphane hayali kuruyorum, insanlar okuyacak kitap bulamıyor. Sırf kütüphanem olsun diye kitapları toplamak, kimseye elletmemek ne kadar bencilce!!
    Geçenlerde birkaç kitap ayırdım, gönderecek gerçekten ihtiyacı olan bir yer arıyordum, bu fikir süper oldu, teşekkürler :)
    Sevgilerle

    www.nesrinmutlu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ilginize ben teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. fikriniz çok güzel benimde şimdi kafama dank etti. Bizim okula yaklaşık 1 aydır kütüphane oluşturmaya çalışıyoruz.Ben evde ayırdığım kitapları okula götürdüm. Buradan duyurmak yardım istemek hiç aklıma gelmemişti.Eğer bizim okula da ayırabilirseniz sevinirim.Bursa/Mudanya/Dereköy İ.Ö.O.

    YanıtlaSil
  4. Serapcığım ben kendikilerimi çok oldu temizlediğim bir de evdeki ablayı ikna edebilsem:( Okullarda istiyor aklında bulunsun özellikle çocuklara yönelik yayınları klasikleri, emeklerine sağlık, çyd de en iyi şekilde değerlendirecektir.

    YanıtlaSil
  5. süpersiniz.ben edirne de yaşadığım için ihtiyaçlı kişilee ulaşmam kolay oluyor.ihtiyaçlı okullardaki arkadaşlara iletiveriyorum.kitapları.ayıca her sene haziranda tüm kitap defter ayıklanırken boya -kalem-vs.hepsini bi kutu yaıyorum az kullanılmış defterleri falan.onlarıda arkkadaşıma veriyorum.okul kıyafetlerini...
    büyükşehirlerde yaşayan herkese bu fikrinizi tavsiye ederim.şimdi burada okullara kütüphane kurmak için çabalıyor ÇYDD.inşallah tüm illerdeki arkadaşlar atnı duyarlılığı gösterir..http://nagice.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. harikasın arkadaşım yüreğine sağlık. ben birkaç yıl önce kendime ait olanları İzmir göğüs hastahanesinin kütüphanesine yollamıştım.
    önemli olan paylaşmak.

    YanıtlaSil
  7. Harika düxünmüşsünüz, yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkürler...♡
Serap ÇOBAN